Over ons

Over

Eleganza in Diest en Sint-Truiden bestaat al meer dan 40 jaar en werd al die tijd al uitgebaat door dezelfde zaakvoerder. Samen met haar dochter en een ervaren team staat de zaakvoerder nu steeds klaar om uw voeten te verwennen met de beste service.

Missie

Bij Eleganza vindt u niet alleen een ruim modieus assortiment aan heren- en damesschoenen, maar ook leuke handtassen. Spring dus gerust even binnen in een van onze winkels, u vindt beslist wat u zoekt! Zowel in Sint-Truiden als in Diest kan u terecht vanaf maat 35.
Onze schoenen komen steeds van de grootste merken en staan stuk voor stuk voor de beste kwaliteit. We bieden u dit alles aan tegen scherpe prijzen.

In Diest kan u ook steeds terecht in onze COMFORT winkel. Maar liefst 40% van de volwassenen hebben voetproblemen. Verhulst, Mephisto, ARA, Xsensible en Gabor zijn maar een handvol merken die wij je kunnen aanbieden. Bij ons vind je een collectie met verschillende breedtes en uitneembare zolen. Laat ons je helpen een schoen te vinden die je niet langer meer pijn bezorgt! In één mensleven leg je immers tussen de 100.000 en 180.000 kilometer af. Je zou voor minder een comfortabele schoen kiezen!